Pagina's

maandag 9 januari 2012

goed voornemen

Vorig jaar al had ik me voorgenomen om mijn restjes stof eindelijk eens op te werken. Ik was er vol enthousiasme aan begonnen, maar ver ben ik niet geraakt. Dus is het men voornemen voor 2012: opkuis in de stoffen!!


Enkele dagen terug ging ik solden doen met men zus. Ze stak me een plastic zakje in men handen met vochtige doekjes en pampers voor de kleine S (mijn handtas is stukken groter dan de hare, plaats genoeg dus). Maar dat plastic zakje ... dat stoorde me enorm. 's Avonds ging ik dan maar even aan de slag en maakte een pamperzakje zodat mijn zus in de toekomst op een stijlvollere manier de pampers kan meenemen.


In de blogwereld is het alom bekend: de potloodrol.
Ik kwam wat stof tegen waarvan ik niet direct wist wat ik ermee zou doen. Dus besloot ik ook maar eens een potloodrol te maken. Ik weet alleen nog niet voor wie ik het gemaakt heb, maar ik ben alweer wat stof armer :)

2 opmerkingen:

  1. Hier ook het voornemen om de stofjes eerst op te gebruiken, soms lukt het, soms niet omdat je bij de stofjes die je liggen hebt wat wil combineren en vaak heb je de juiste match niet waardoor er toch weer een nieuw lapje gekocht wordt :0)
    En de potloodrol of penselenrol is leuk voor communie of lentefeestjes, met een centje of nieuwe potloden of stiften. Het pamperzakje is ook geslaagd (wil ik ook nog eens maken)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn ervaring... het vindt altijd een bestemming!

    BeantwoordenVerwijderen